Welcome to visit

Like a Real Picture/Photo/Painting 1000000: 1 Touch Light up Ultra-Thin COB Smart Square LCD

US$299.00-999.00 100 Pieces (MOQ)

Basic Info.

Model NO.
Ultra-thin Square Monitor
Shape
Square
Material
Aluminum
Resolution Ratio
Customized
Feature
Portable, USB, HD
Memory Card
USB Memory Stick
Language Support
English
Image Format Support
JPG
Usage
Gifts, Decorative, Advertising Display
Viewing Angle
178 Angle
OSD Language
Chinese/English
Certificate
CE/RoHS/ISO9001
Pixel
2160X2160mm
Display Ratio
1:1
Contrast Ratio
10000:1
Interface Support
USB / HDMI / LAN (802.11b or 802.11g)
Reflection
0.05%
Luminance
800nit
Product Size
553X553X22mm
Storage Temperature
-20c~+60c
Active Area
529.42*529.42mm
Backlight Structure
Ultra-Thin COB
Backlight
Qled
Product Thickness
Ultra-Thin 22mm
Transport Package
Air Bubble+Outer Carton
Specification
29.5 inch
Trademark
OEM/ODM
Origin
Shenzhen, China
HS Code
8531200000
Production Capacity
60000PCS/Month

Product Description

OEM ODM QLED Backlight, Subzone Lighting,
Ultra-Thin COB Smart LCD Like A Real Painting
With High Color Gamut & High Constrast
Detailed Photos
Product Drawing:
Product ParametersProduct Specification:
Size (inch)Luminance (nit)Resolution (mm)Active Aea Size (mm)View Aea Size (mm)Contrast
29.58002160*2160529.42*529.42553*553*2210000:1

Product Short Introduce:
- Ultra-thin: 22mm thickness
- High contrast: 10000:1
- High color gamut: 16.7M
- Resolution: 2160x2160mm
- Luminance: 800nit
- Structure: Ulta-thin COB
- Reflection:0.05%
Product Benefits:
- Best high quality display
- Stunning High Definition display
- Energy-Efficient LCD Backlight Technology
- All steel construction designed for indoor wall-mounted decoration
- Heat ventilation unique design
- Optional touchscreen
- Optional media player(single or network integrated)
- Optional Horizontal and vertical display
Related ProductRelated Product Drawing:
19.2 inch22 inch 29.5 inch33.2 inch35.7 inch

Related Product Specifications:
Size (inch)Luminance (nit)Resolution (mm)Active Aea Size (mm)View Aea Size (mm)Contrast
19.24501900*1900349.2*349.2372.8*372.8*223000:1
225501440*1440387.72*387.72411.3*411.3*221200:1
29.54002160*2160529.42*529.42553*553*223000:1
33.210001920*1920596.16*596.16612.96*612.96*353000:1
33.35001900*1900598.5*598.5628.6*628.6*353000:1
35.75501866*2160598.5*680.4621.4*713.8*353000:1

Custom Service:
For Example:
Custom 29.5 inch as below chart with different brightness and contrast.
34 inch/51 inch:please contact with us with your special request, thanks.
Size (inch)Luminance (nit)Resolution (mm)Active Aea Size (mm)View Aea Size (mm)ContrastRemark
29.54002160*2160529.42*529.42553*553*223000:1
29.58002160*2160529.42*529.42553*553*2210000:1customed
34custom range: 400~1000contact with us//custom range: 1000:1~10000:1
51custom range: 400~1000contact with us//custom range: 1000:1~10000:1

We can OEM ODM:
1. with High Brightness/ High Contrast/ High Color Gamut/ Low Reflection;
2. with different sizes;
3. with different shell color or without shell;
4. with different system/memory card/connect interface,etc;
5. with ultra thin 19,22,35mm, etc.

Company Profile:
Head Sun Co.,Ltd. is a new high-tech enterprise, established in 2011 with an investment of 30 million RMB.
It is occupied 3,600 square meters as office and factory area with 200 employees which is located in Huafeng Science & Technology Park,Shenzhen,China.
We focus on the R&D and manufacture of touch panel, LCD screen with TFT LCD or IPS LCD for over 13 years, including stretched bar adertising sigange, square monitor, etc.
Besides the conventional standard products, we also offer custom OEM ODM services, such as help customers to offer product designs and customize touch screens and TFT LCD modules according to customer requirements and drawings and data sheets.
CertificationsCertifications & Workshop:
Packaging & ShippingPackage & Shipping:
Exhibitions:
FAQFAQ:
Q 1. What service do we offer?
Answer: We are a professional manufacturer of Projected&Surface Capacitive Touch Panels/Screens and all sizes of LCDs, we can help you design and do customized Touch Panels.
Q 2. How long could I get a reply to my inquiry?
Answer: Buyers will receive a reply within 12 hours.
Q 3. What is the delivery time?
Answer: For samples:15-20 days after getting the sample fee (Professional Custom-made)
For cargo:25-30 days after the receipt of funds.
Q 4. What is the payment term?
Answer: T/T, Paypal, Western Union, etc.
For samples: payment in advance.
For mass production: 50% deposit and 50% balance before shipment.
Q 5. How do you control the quality of the items?
Answer: Each product will be strictly tested one by one before shipping out.
Q 6. How long is the warranty?
Answer: Generally the warranty period is one year. It depends on different products.
Q 7. How is after-sales service?
Answer: Our sales & engineer will provide sustained support and guidance on the technique.
Q 8. What method of packaging do you use?
Answer: The packing with anti-static bag+ bubble bag +foam box +strong outer carton.
Q 9. What kind of transportation do you offer?
Answer: For small orders & quantities, the goods will be shipped by express like DHL, TNT, Fedex, UPS, and EMS with the customer's account.
Adopting Air or sea and freight collect from the buyer for cargo with large packing.
Other ProductCurved Monitor Photos:
Stretched Monitor Photos:


>> Fixtec 80-120bar Max Pressure Electric 1500W High Pressure Cleaner Portable Car Washer
>> Laminaria Japomica Dried Kelp Kombu for Sale
>> OEM Support 32 Trays Commercial Use Digital Control Dehydrator Machine Food Dehydrator
>> Remote Controlled Automatic Butter Cream Horizontal Flow Packing Machine Cheese Packaging Machine
>> Taizhou Mould Factory Manufacturer Customized Injection Plastic Vegetable Box Mold
>> Z5030A high precision metal vertical drilling machine
>> Engine Timing Chain Kit ME203085 ME203100 ME203833 auto spare parts TK8030-5
>> Car body (crystal) corner lamp Auto parts (crystal) corner light for daewoo cielo R 96175359 L 96175350
>> OEM 5001873307 7420809768 5001873311 63784 Tractor Parts Aluminum Truck Radiator for Rvi-Re Nault Trucks Midlum (06-)
>> Heavy-Duty Galvanized Adjustable Loading Dock Ramp Cattle Loading Ramp
>> Flat Speaker Storage in China Warehouse for Industrial Motherboard
>> 2022 Hot Selling Interactive Whiteboard for Conference Room School Education 65 75 85 86 Inch Touch Whiteboard
>> Durable Plastic Fan Blades for Efficient Motor Accessories and Replacement
>> A11 1109110 for chery a11 fulwin Car filter accessories outer casing Auto parts Air filter accessories Black outer cas
>> Professional Design and Precision Manufacturing Solutions for High - Performance Automative and Motorcycle Brake Pad Moulds
>> New Design Carton Board Mullen Burst Strength Tester ISO 2759
>> Jc Plunger Pump Power Garden Htp Pump Htp Agricultural Knapsack Power Sprayer
>> Niwo Ceramic Bearing Handpiece Kit Dental High Speed Low Speed Handpiece Set
>> Watermelon Spoon Bento Baby Knife and Fork Injection Moulding Machine for Kids
>> China Most Popular CNC Milling Machine Gooda CNC Vertical Machining Center for Die Sets Processing Lathe